Rezultati projekta „AktiBiz – društveno poduzetništvo udruga za stabilnu zajednicu“ kojeg je udruga „Eko-Zadar“ provela s partnerima - udrugom „Prospero“ i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-om, predstavljeni su u španjolskom gradu Santiagu de Composteli 27.lipnja 2023.

Rezultate projekta predstavila je dopredsjednica udruge Nives Rogoznica tijekom događanja u sklopu projekta „eLabHauSE.rur - Social economy laboratories for the New Bauhaus in European rural communities“ , a na poziv Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije koja je partner na ovom projektu.

Kao glavni rezultati projekta istaknuto je da je udruga „Eko-Zadar“ svoje gospodarske djelatnosti započela provoditi po principima društvenog poduzetništva, te da je u sklopu projekta formirana neformalna mreža društvenih poduzetnika u Hrvatskoj okupljena oko web stranice https://www.drustveno-poduzetnistvo.eu/ na kojoj se predstavljaju njihovi proizvodi i usluge. Bilo je riječi i o konferenciji i sajmu društvenih poduzetnika održanima u jesen 2022. pri čemu je naglašeno kako udruga, bude li u mogućnosti, planira ovakva okupljanja organizirati svake dvije godine.