Društveni poduzetnici

Terra Fertile d.o.o

Lokacija:

Kraljevec II 29, Zagreb

Tel:

0911114567

Društvene mreže:

Proizvodi/usluge:

Ugasi popup
Društveno poduzetništvo- radionice i tečajevi

Društveno poduzetništvo- radionice i tečajevi

Terra Fertile d.o.o
Lokacije: Zagreb

Društveno poduzetništvo je relativno novi oblik poslovanja u RH koji se ogleda u načelima društvene, ekonomske i okolišne održivosti gdje se stvorena dobit/višak prihoda u cijelosti ili većim djelom ulaže u dobrobit zajednice. Naše društveno odgovorno poduzeće svojim vlastitim iskustvom svjedoči o benefitima ovakvog načina poslovanja i nudi svim zainteresiranima edukacije i tečajeve iz ovog područja. Učimo vas kako na pravilan i legitiman način transformirati vaše poslovanje u poslovanje budućnosti i kako svojim načelima i uvođenjem dobrih navika utjecati na društvo u cjelini. Radionice i tečajevi se mogu održavati u našem ili vašem prostoru ili online.

Ugasi popup
Digitalni marketing- radionice

Digitalni marketing- radionice

Terra Fertile d.o.o
Lokacije: Zagreb

Naš marketinški tim će vas na jednostavan i razumljiv način naučiti što je digitalni marketing, a što digitalni kanali, koji alat digitalnog marketinga je adekvatan baš za vaše poslovanje, a vaše djelatnike podučiti kako da ih pravilno koriste donoseći vam fanove, publiku, ali i klijente te nove suradnje. Ako niste na Internetu, gdje će vas potražiti, zar ne? Radionice možemo održavati u vašem ili našem prostoru ili online. Naravno, nakon tečajeva vam dajemo našu stalnu podršku i tu smo za vas za svako vaše pitanje!

Ugasi popup
Vođenje društvenih mreža

Vođenje društvenih mreža

Terra Fertile d.o.o
Lokacije: Zagreb

Imate društvene mreže, ali niste aktivni? Znate da biste ih trebali imati, ali nitko nema vremena pozabaviti se njima? Online poslovanje jedno je od najjačih oblika poslovanja koje godišnje generira ogromne mogućnosti poput novih suradnji, dobivanja klijenata, brže i lakše komunikacije s već postojećima i povećanja prihoda. Pravilna strategija i odabir odgovarajuće društvene mreže baš za vaše poslovanje (tamo gdje se nalazi baš vaša publika) ključno je za uspješno online poslovanje. Nudimo usluge kreiranja strategije, osmišljavanja tekstualnih i vizualnih sadržaja, community management (odgovaranje na komentare i upite), oglašavanje. Naši paketi marketinških usluga jedni su od najpovoljnijih na tržištu i usmjereni baš prema vama. Pronađi nas na webu i javi nam se da složimo paket baš po mjeri.

Ugasi popup
Odnosi s javnošću & vizualni identitet

Odnosi s javnošću & vizualni identitet

Terra Fertile d.o.o
Lokacije: Zagreb

Kada imate proizvod ili uslugu koju želite predstaviti potencijalnim kupcima, morate znati komunicirati s javnošću što podrazumijeva kreiranje komunikacijske strategije usmjerene vašoj ciljnoj skupini, relevantnim medijima, organizaciju događanja ili pohađanje istih. Uz to, potrebno je imati i prepoznatljiv vizualni identitet što podrazumijeva izradu loga, promotivnih materijala poput brošura ili letaka, posjetnica i drugih. Vaša komunikacija i identitet čine vas prepoznatljivim užoj i široj publici, a ona pravilno usmjerena donosi nove suradnje, klijente, zaposlenike i suradnike. Javite nam se na kontakt formu na webu za sve dodatne upite!

Ugasi popup
Savjetovanje o mogućnostima financiranja

Savjetovanje o mogućnostima financiranja

Terra Fertile d.o.o
Lokacije: Zagreb

Kada ste mali obrtnik/proizvođač ili poduzetnik, često se možete naći pred zidom. Nedostaje vam financijskih sredstava za podizanje poslovanja na viši nivo, nove zaposlenike i drugo, a ne znate gdje tražiti? Nudimo vam usluge savjetovanja o načinima financiranja od strane grada, županije ili države, ali i savjetovanje te izradu dokumentacije potrebne za apliciranje na neki od natječaja iz EU fondova. Također, vodimo projekte za vas kako biste se mogli posvetiti onome što najbolje znate. Mogućnosti financiranja ima jako puno, samo ih treba znati potražiti i na pravilan način prijaviti vaš obrt, proizvod ili tvrtku.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost proizvođača / ponuditelja usluge koji ju je objavio.