Društveni poduzetnici

Klijanac i Pup - rasadnik dobre volje

Lokacija:

Stjepana Radića 12, Karlovac

Tel:

047 614 063

Društvene mreže:

Proizvodi/usluge:

Ugasi popup
ŠUMSKA ŠKOLA

ŠUMSKA ŠKOLA

Klijanac i Pup - rasadnik dobre volje
Lokacije: Karlovac

ŠTO JE ŠUMSKA ŠKOLA KLIJANAC I PUP? Šumu pretvaramo u najzabavniju školu! Šumsku školu čini ciklus od ukupno 12 boravaka u prirodi tijekom godine dana. Svaki boravak održava sa na nekoj od lokacija u okolici Karlovca, ili na području županije, u trajanju od 6 sati tijekom kojih se izmjenjuju radionice, igre i izazovi podijeljeni u tri osnovne teme: SNAĐI SE (orijentacija, izrada skloništa, prva pomoć, čvorologija…) IZRADI SAM (herbarij, planinarski štapovi, prirodne remedije, kućice za ptice, kompas, totem…) FLORA I FAUNA (upoznavanje biljnih i životinjskih vrsta kroz sakupljanje, promatranje i igru) Otkrivamo zanimljivosti, ljepotu i staništa lokacija koja se nalaze u našoj neposrednoj blizini kroz sva godišnja doba sa svrhom dubljeg razumijevanja i povezivanja sa živim svijetom, stjecanja znanja i vještina za snalaženje i cjelovito uživanje u prirodi. TKO NAM SE MOŽE PRIDRUŽITI? Ovaj program namijenjen je djeci uzrasta od 5 do 10 godina s mogućnosti pokretanja grupa u kombinaciji djeca+roditelj i skraćenog programa za djecu mlađeg uzrasta. KOLIKO SU VELIKE GRUPE? Najveći broj polaznika u grupi je 15. Osiguravamo dva voditelja, osvježenje i radni materijal za sve sudionike. Voditelji Šumske škole redom su dugogodišnji zaljubljenici u prirodu, kreativci a neki i profesionalci s iskustvom i znanjem aktivnog boravka na otvorenom. KOJA JE CIJENA I MORA LI DIJETE PRISUSTVOVATI SVIM DOGAĐANJIMA? Cijena Šumske škole je 180 kuna po događanju, odnosno 240 kuna za Šumsku školu u kojoj sudjeluju i roditelji. Popust za obitelji s više djece koja su polaznici programa i za sve one koji iskažu interes za sudjelovanje u cijelom programu. S obzirom da svih 12 događanja čini sadržajnu cjelinu, preporuka je, ne i obveza, pohađanje svih termina.

Ugasi popup
ROĐENDANSKE IGRAONICE

ROĐENDANSKE IGRAONICE

Klijanac i Pup - rasadnik dobre volje
Lokacije: Karlovac

ŠTO JE ROĐENDANSKA IGRAONICA KLIJANAC I PUP? S ciljem edukacije najmlađe populacije o vrijednostima i važnosti zaštite i očuvanja živog svijeta, osmišljene su „eko“ rođendanske proslave/druženja kroz koje učenje uspješno spajamo sa zabavom. Usluga je za djecu vrtićkog uzrasta i nižih razreda osnovne škole, a u daljoj budućnosti postoji i mogućnost nadogradnje igrama i sadržajima prilagođenim i starijim uzrastima. Ova rođendanska proslava karakteristična je po sadržaju jer poziva na poučnu i kreativnu igru kojom djeca bolje upoznaju svijet i prirodu oko sebe. Primjerice, slavljenik sam može odabrati temu o kojoj želi saznati više (roda, žaba, krpelj, komarac, svemir, vode, nebo, itd.). Tema se provlači kroz sve aktivnosti rođendanske proslave (igre, razgovor i kreativna radionica), a sudionici su podijeljeni u dvije skupine koje se međusobno natječu u znanju i vještinama. Usluga se održava u zatvorenom i na otvorenom prostoru. KOJA JE CIJENA I KAKO SE PRIJAVITI? Cijena rođendanske igraonice u trajanju od tri sata iznosi 900 kuna. Osiguravamo dva voditelja, voće, sokove, grickalice, radni materijal i poklon za slavljenika. Hvala na povjerenju i vidimo se na najzelenijem roćkasu u gradu!

Ugasi popup
ZELENE VJEŠTINE

ZELENE VJEŠTINE

Klijanac i Pup - rasadnik dobre volje
Lokacije: Karlovac

Od starog nešto novo izradi, saznaj kako se, što i gdje s ljubavlju sadi :) ŠTO SU ZELENE VJEŠTINE KLIJANAC I PUP? Zelene vještine obuhvaćaju radionice, tečajeve i programe za djecu i odrasle u području stjecanja znanja za doprinos održivim oblicima življenja i smanjenju otpada u okolišu: učenje šivanja, osnova uzgoja bilja i čuvanja sjemenja, popravci i ponovno upotreba predmeta kroz program Mala tvornica reciklaže, tečajevi permakulture, zdrave prehrane, izrade zimnice, prirodnih boja, prirodne kozmetike, itd. Zelene vještine obuhvaćaju i posebno osmišljene radionice za vrtićke i školske grupe, s temom edukacije o zaštiti okoliša i prirode. TKO NAM SE MOŽE PRIDRUŽITI? Izuzev tečaja koji su za odrasle korisnike, sve ostale usluge namijenjene su djeci i odraslima. KOJA JE CIJENA I KAKO SE PRIJAVITI? Cijena su pristupačne, a formiraju se prema broju polaznika. Prijave za šivanje otvorene su stalno, a za ostale usluge sukladno najavama održavanja radionica i tečajeva.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost proizvođača / ponuditelja usluge koji ju je objavio.